DE MUSTHAVE TEEN ‘SPORT’BROEK VAN SKY!


DE MUSTHAVE TEEN ‘SPORT’BROEK VAN SKY!

Sportbroeken zijn helemaal stylish op het moment. Op mijn wishlist staat nog een wat wijder model, maar ik ben ook dol op mijn legging van Adidas. Om in te sporten of chillen, fietsen of de hond uit te laten. Ik draag hem ook wel eens naar school. Ik vind de zwarte Adidas-legging met witte strepen sportief én cool. En net wat hipper om te dragen dan een gewone joggingbroek. Dus als we op vakantie gaan is de legging natuurlijk onderdeel van mijn reisoutfit! Ik combineer de legging hier met een budgetshirtje van Mango. De legging is trouwens ook niet zo heel duur. Dan houd je misschien nog geld over voor een heerlijk drankje van Starbucks op Schiphol! Hmmm!

X Sky!

Je shopt de legging hier

Shop hier de legging direct

 

3 Reacties

 • door Catrien
  Posted 10 mei 2018 15:32 0Likes

  Lieve sportieve Sky! Wat zie je er weer sportief uit! Zo zie ik je zooooo graag….??

 • door Catrien
  Posted 10 mei 2018 20:10 0Likes

  Lieve sportieve Sky, wat zie je er leuk uit! Zo zie ik je graag…?

 • door Catrien
  Posted 10 mei 2018 20:13 0Likes

  Lieve sportieve Sky, wat zie je er leuk uit! o Ie ik je graag….??

Plaats een reactie