TREND ALERT: DENIM ALL THE WAY!

HEB JIJ DE DENIM TREND AL GESPOT?

Denim. Een all-time-favorite. Een trend welke nooit uit de mode is. En toch lijkt de denim trend ieder seizoen belangrijker, grootser en meer prominent te worden. Love it. Wat wat zijn er eindeloos veel mogelijkheden met dit fijne spijkerstofje. Wat we dit zomerseizoen veel zien zijn de verschillende kleuren denim binnen 1 outfit of item ( patch-work feelings are for real ) En de gerafelde uiteindes geven een outfit en de denim een lekker no-nonsense look.

Combineer denim items deze zomer met veel wit voor dat heerlijke frisse gevoel, maar durf ook verschillende blauwtinten met elkaar te combineren. Heb jij onze styling in de Fabulous mama van afgelopen maand al gezien? – Check hier de hele kindermode reportage – Je snapt dat de denim kindermode trend hierin niet mocht ontbreken. Vandaag delen we nog wat meer inspiratie van deze toffe shoot met je!

Wat vind jij van de denim kinderkleding trend? En word jij ook helemaal vrolijk van de talloze combi mogelijkheden? Wij wel!

V.l.n.r
Audrina: Top – Scotch R’belle | Tuinbroek – Tumble ‘N Dry
Noah: Sweater – Tumble ‘N Dry | Jeans – Tumble ‘N Dry | Sneaker Puma
Luca: Spijkerjack Scotch & Soda | T-Shirt – Bobo Choses | Jeans – Bellerose
Denim: T-shirt – Scotch & Soda | Broek – Sproet & Sprout |
Mare: Haarband – Jurk – Sokken – Sproet & Sprout | Sneakers – Puma

Styling: Kindermodeblog
Fotografie: Alina Krasieva
Met dank aan: Pomme de Jus, Kixx Online, Sproet & Sprout, Tumble ‘N Dry, Nelson Schoenen

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie