EEN STOERE OUTFIT MET EEN KNIPOOG

EEN STOERE OUTFIT MET EEN KNIPOOG

Het mix & matchen van verschillende kleuren, prints en stijlen. Ik hou ervan! Het maakt een outfit minder ‘standaard’ en lekker uniek. En dan hoef je echt niet gelijk alles in de mix te gooien hoor, je kunt het ook spanned maken door twee elementen met elkaar te combineren.

Vandaag deel ik graag de outfit van Noah met je! Een stoere look waarin we verschillende stijlen met elkaar hebben gecombineerd. Een klassieke pantalon met een uitgesproken en eye-catcher T-shirt. Ik word er helemaal vrolijk van. Het T-shirt komt uit de kinderkleding collectie van Bang Bang Copenhagen. Een Deens kindermode merk wat je vast wel vaker voorbij hebt zien komen op Kindermodeblog. Items met uitgesproken prints, kleuren en hele toffe details. En de kwaliteit van de kleding is én blijft ook echt heel goed. Je betaald misschien iets meer, maar dat is het ook zeker waard. Tip. Daarentegen is de pantalon van Zara weer een fijne budget topper waardoor de outfit – budget wise- ook goed in balans is.

Schijf je in op onze Nieuwsbrief!

Dus heb je nog een pantalon in de kast liggen voor je zoon? Haal ‘m dan maar snel naar voren. Want als je dacht deze alleen met Kerst of een speciale gelegenheid te kunnen dragen heb je het mis! Mix ‘m met een toffe sweater, een eye-catcher T-shirt en stoere gympen en je creëert een toffe outfit met een knipoog. Denim jack erover en Noah is klaar om lekker te spelen!

Is deze outfit ook iets voor jouw zoon?

Je shopt het T-shirt van Bang Bang Copenhagen hier 

Klik hier om het T-shirt direct bij Bang Bang Copenhagen te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond BB-Fabrics

Meer jongens inspiratie? Klik hier

Volg jij Kinderstyliste Frederieke Wieberdink al op Instagram?

De ootd van today. Blauw met blommekes en stippies. ???? #Monday #MondayMood #Ootd #WorkMode

Een bericht gedeeld door Free (@frederiekewieberdink) op

Plaats een reactie