POWER TO THE FLOWER TREND!


POWER TO THE FLOWER TREND!

Dit seizoen kunnen we er niet omheen. De flower- oftewel bloemenprint is everywhere en in bijna iedere kinderkleding collectie wel terug te vinden. Nu hoor ik je denken, de flower zien we toch al wel wat langer? En  dat is ook zeker zo, maar dit lente en zomer seizoen mag de flower print écht gezien worden. Groot, lekker opvallend en kleurrijk zijn de kernwoorden voor deze trend.

En wanneer je Audrina en Mare zo samen in hun zomerse outfits ziet, kan het niet anders dan dat je daar  heel vrolijk van wordt? Ik in ieder geval wel! Ga jij deze zomer voor all-over flower zoals Audrina? Of combineer jij het fijne bloemenprintje net als Mare met een meer basic / effen item? Wat het ook wordt, met deze print zit je deze lente en zomer helemaal goed. En dacht je dat deze trend alleen voor meisjes helemaal hot is? Think again! Ook voor de jongens zien we de bloemen print – Oke, dan wel meer in de vorm van palmbomen en jungle prints – voorbij komen. Het moet wel stoer blijven natuurlijk 😉

Heb jij deze kindermode trend al geshopt? En welk item of outfit is jouw favoriet? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten.

Audrina: Top – Bellerose | Short – Bellerose | Sneakers Puma
Mare: Top – Bellerose | Broek – Scotch R’belle | Sneakers New Balance

Foto’s door Alina Krasieva

Benieuwd naar 3 andere kinderkleding trends van dit seizoen? Check deze blog

Tags: , , ,

Plaats een reactie