ZO CREËER JE DE PERFECTE LENTE OUTFIT


ZO CREËER JE DE PERFECTE LENTE OUTFIT

De lente – of kunnen we beter zomer zeggen – heeft deze week ons land bereikt. Iedereen is vrolijk, de vogels fluiten, de zon schijnt op ons gezicht, de kids spelen volop buiten en de kleurrijke outfits kunnen uit de kast. Mag zit voor de rest van het seizoen zo blijven? Please? Vandaag deel ik graag de kleurrijke outfit van Audrina met jullie. Eentje die perfect is voor deze tijd van het jaar.

Vestjes kunnen we hier in Nederland niet genoeg hebben. Ideaal voor de (nog) frisse ochtenden of wanneer het ‘s avonds afkoelt. Audrina draagt een kanarie geel vest uit de kinderkleding collectie van Name it. Fijn gebreid en gemakkelijk over iedere outfit heen te gooien. En check zeker even het mouwtje met ruffle. Love it. De panter print top heb je hier of hier misschien al een keer voorbij zien komen en is zeker een favoriet van mij.  Een panter print is nooit verkeerd en deze top van Vingino is ook weer zo’n heerlijk item wat je lekker kunt mix & matchen. Het zomerse broekje is van Tumble ‘N Dry en is van een soepel en dun materiaal. Lekker luchtig en een fijn broekje voor naar school, maar ook voor vakantie of een dagje strand.

Ik word, net als Audrina helemaal vrolijk van de verschillende kleuren en printjes in deze outfit. Wat vind jij van deze outfit combi? Is dit een stijltje wat ook bij jouw dochter past? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten!

Je shopt het vest hier  – de top hier  – en de broek hier


Je shopt het vest hier  – de top hier  – en de broek hier

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond BB-Fabrics

Tags: , ,

Plaats een reactie