10X STOERE MUSTHAVES VOOR BOYS


10X STOERE MUSTHAVES VOOR BOYS

Dit weekend belooft weer een fijn weekend te worden als we de weerberichten mogen geloven. En heb je de voorspellingen van aankomende week al gezien? Dat wordt genieten! Hoogste tijd dus om  de nieuwe collecties uit de kast te trekken of nog even die fijne musthaves te scoren. Wij hebben in de webshop van Kixx Online 10 gave musthaves voor boys voor je bij elkaar geshopt. Items die je stuk voor stuk lekker met elkaar kunt combineren. Stoere items met hier en daar een opvallend kleur detail. Welke 3 nummertjes zijn jouw favoriet? Happy shopping!

  1. Sweater Scotch & Soda
  2. T-shirt Name It
  3. Jas Tumble ‘n Dry
  4. Sweater Soft Gallery
  5. Broek Scotch & Soda
  6. Schoenen Vans
  7. Sokken Yporqué
  8. Tas Vans
  9. T-shirt Yporqué
  10. Sweatshort Bellerose

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie