SKY BLOGT: JUMPSUIT-STYLE

SKY BLOGT: JUMPSUIT-STYLE

Ik hou van jumpsuits. Het is weer eens wat anders, ze zijn makkelijk en ze staan eigenlijk altijd wel leuk. Ik wil er elk jaar wel een. Je kunt ze sportief dragen, maar ook wat netter. Ik vind het wel belangrijk dat een jumpsuit lekker zit en dat je er goed in kunt bewegen.

Deze jumpsuit is van de nieuwe collectie van Nik and Nik. Peace, love and rock & roll staat erop. Gemaakt van een lekker draagbaar stofje, en een beetje stretchy. Hij zit heerlijk! En dan die blote-schouder-mouwtjes!!! Love it! Weer een item in donkerblauw met rood in mijn kast. Wat zie je die kleuren veel nu! Nu draag ik er witte gympen bij, maar als het warmer is, kies ik ook wel eens voor sandalen.

Gaan jullie ook voor een jumpsuit? Op mijn wishlist staat ook nog een korte, voor als het hoogzomer is.

Hier shop je de jumpsuit

Je shopt de jumpsuit hier

1 Reactie

  • door Catrien
    Posted 6 april 2018 19:07 0Likes

    Super leuk! Staat je geweldig Sky en zit vast heel lekker!

Plaats een reactie