ZO DRAAGT NOAH DE MUSTHAVE SWEATPANTS!

ZO DRAAGT NOAH DE MUSTHAVE SWEATPANTS!

De eerste heerlijk lente dagen van het haar hebben we achter ons liggen. Genieten met de hoofdletter G. Als het aan mij ligt mag het zonnetje tot zeker eind september blijven. Are you in? De kids kunnen weer heerlijk naar buiten om te spelen en wij kunnen met een kopje koffie genieten van het zonnetje op ons gezicht. Voel je ‘m ook al?

Ook Noah is helemaal klaar voor de lente én klaar om op zijn stoere bike de buurt onveilig te maken 😉 Want voor we het over de outfit én het musthave broekje gaan hebben… heb je de stoere balance bike van Noah al gezien? Hij is van Banwood en is verkrijgbaar in allemaal toffe kleuren. En zeg nou zelf, hij ziet er zo tof uit dat je ‘m ook zo in huis kunt zetten 😉

Oke. Terug naar de outfit. Noah draagt de musthave sweatpants uit de zomercollectie van Scotch Shrunk. Ik ben echt in love met dit broekje. De kleur, het materiaal en de vele combinatie mogelijkheden! Want geloof het of niet, gecombineerd met bijvoorbeeld een blouse creëer je een hele andere outfit! De stof heeft een heel subtiel glansje waardoor de broek gelijk een rijker uiterlijk krijgt.  Noah draagt zijn olijf groene sweatpants met een stoere hooded print sweater van Soft Galery. Een comfortabele en casual outfit waarin hij lekker kan spelen en scheuren op zijn fiets!

Heb jij de sweatpants al gespot in de nieuwe collectie van Scotch Shrunk? En is deze outfit ook iets voor jouw zoon? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!


Je shopt de broek hier  & de sweater hier


Je shopt de broek hier  & de sweater hier

De balance bike van Banwood shop je hier

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie