NIEUWE ZOMERCOLLECTIES BIJ OTTO.NL


NIEUWE ZOMERCOLLECTIES BIJ OTTO.NL

Worden jullie ook zo ontzettend vrolijk van dit heerlijke lente weer? Afgelopen weekend was het echt genieten in het zonnetje. Fingers crossed dat dit de start is van nog vele mooie weekenden die zullen komen. De kids kunnen weer fijn de hele dag buiten spelen en de jurkjes, rokjes en korte broeken kunnen – eindelijk- uit de kast!

En de nieuwe kinderkleding collecties, ja… dat is ook zeker iets om heel vrolijk van te worden. Frisse kleuren en opvallende printjes. Ieder seizoen is het weer een feestje om te gaan shoppen voor de kids. Hieronder tippen we 3 kindermode trends voor het nieuwe seizoen! Welke is jouw favoriet?

Let’s get Fruity – Yes, de naam zegt het eigenlijk al. Dit seizoen worden we overspoelt met fruit prints. Vorig jaar was de watermeloen print hotter dat hot. Maar dit seizoen zijn het de kersen, bananen en citroenen die we zien! Een vrolijke trend die we zowel opvallend als subtiel terug zien komen in verschillende kinderkleding collecties. Wij hebben al een paar gave eye-catchers gespot in de collectie van Name it.

Ruffles – Om de ruffle kunnen we dit seizoen niet meer heen. Zowel is de dames- als in de kindermode is de sierlijke roezel niet meer weg te denken. Leuk aan deze kindermode trend is dat je ‘m op vele manieren kunt stylen. Super geschikt voor een feestelijke gelegenheid – heb je nog een bruiloft op de planning deze zomer? Dan is de ruffle your new best friend – maar combineer je bv. een ruffle top op een stoere jeans, dan heb je gelijk weer een hele andere look.

Metallics – Ja, de glanzende stofjes zijn here to stay! Want als je dacht dat deze trend alleen geschikt is voor de feestdagen heb je het mis! Naast de goud en zilver metallic stoffen zien we dit stofje dit voorjaar juist ook in shiny pastel tinten zoals roze. Echte eye-catcher items. Heb je de rokjes hieronder al gespot? Niets is te gek bij deze trend.

Welke kindermode trend is jouw favoriet? En heb jij al nieuwe kinderkleding voor het voorjaar geshopt? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten.

Klik hier om de nieuwe kinderkleding collecties bij Otto te shoppen

Klik hier om de nieuwe kinderkleding collecties bij Otto te shoppen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie