DE VROLIJKE NIEUWE RUGZAKKEN VAN OLIVIA & PHILOU

DE VROLIJKE NIEUWE RUGZAKKEN VAN OLIVIA & PHILOU

Door Yvon:

Happy Easter!

Zijn jullie ook aan het genieten van het extra lange Paasweekend? Gisteren hebben wij genoten van de zon, lekker naar buiten, paaseitjes en kuikentjes gezocht. Vandaag helaas geen zonnetje maar dit mag de pret niet drukken. Vandaag staat een heerlijke familiedag op het programma.

Olivia en Philou zijn beide een nieuwe fase in gegaan. Olivia is onlangs gestart op de basisschool en Philou op de peuterspeelzaal. Jeeetje het klinkt cliché, maar wat gaat de tijd snel, wat worden ze in een keer groot en veranderen ze zodra ze naar school gaan. Van een verlegen meisje naar een ondeugend kleutertje met heel veel praatjes. Een sterke wil en eigen mening komen ineens om de hoek kijken.
Compromissen sluiten en omkopen… herkenbaar mama’s?

Voor de basisschool en peuterspeelzaal mochten ze allebei een nieuwe rugzakje uitkiezen van het merk Affenzahn. En ze zijn geslaagd! Zo ontzettend blij zijn ze. Ze staan er mee op en gaan er mee naar bed ;). Olivia heeft Rosalie Rabbit uit gekozen en Philou Richi Rooster. Deze keer heb ik ze geheel vrij gelaten.
Het is een klein, stevig en compact rugzakje. Stevige schouderbanden en aan de voorkant kun je het vastklikken. Ideaal!
De ‘tong’ van het diertje kan eruit getrokken worden, hier staat het naamlabel op. fantastisch vinden de meisjes dit!

Wij gaan nog even genieten van deze heerlijke dagen! Fijne Pasen!

Je kunt deze en nog veel meer rugzakken hier shoppen bij Affenzahn

Klik hier om de rugzakken te shoppen bij Affenzahn

Tags:

Plaats een reactie