OUFIT INSPIRATIE STYLING DAG LEFF! KINDERKLEDING

OUFIT INSPIRATIE STYLING DAG LEFF! KINDERKLEDING

Yes!!! De blog met alle outfit foto’s van onze superleuke styling dag bij Leff! Kinderkleding staan online! Zaterdag 17 maart was Kindermodeblog afgereisd naar Leff! Kinderkleding en wat hebben we een te gekke dag gehad. Lees de blog hier

Vandaag delen we dus een heleboel outfit foto’s ter inspiratie! Welke outfit is jullie favoriet? Leuk als je het laat weten hieronder in een reactie! De outfits shoppen? Neem dan gerust contact op met Leff! Kinderkleding. Ze helpen je graag! 

 

Heb je iets leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 

Bekijk hier ook de blog met het winkelverslag en de backstage beelden van onze styling dag bij LEFF! Kinderkleding

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond BB-fabrics

 

Tags: , ,

Plaats een reactie