FOTO REPORT STYLING DAG LEFF! KINDERKLEDING

FOTO REPORT STYLING DAG LEFF! KINDERKLEDING

De eerste styling dag van het nieuwe seizoen zit erop, en wat was het een superleuke dag! Afgelopen zaterdag is het team van Kindermodeblog afgereisd naar het Zuiden van het land. Naar Leff! Kinderkleding in Bergeijk om precies te zijn. Een hele mooie kinderwinkel die dit jaar het 12,5 jarig bestaan viert! Hoe gaaf is dat? Christel, de eigenaresse van deze mooie winkel vond het daarom de hoogste tijd voor een feestje, en dat is goed gelukt!

De kinderwinkel is lekker groot en je shopt bij Leff! Kinderkleding de leukste merken voor baby’s, kids én teens. En het merken pakket daar wil ik het zeker even met je over hebben. Er is zoveel keuze en zoveel leuks! De toffe printjes en items uit de nieuwe zomercollectie van Retour, Tumble ‘N Dry, Levi’s, Like FLO, Small Rags, Geisha, Name it, Looxs, Petrol, Vingino en ga zo maar door. Want geloof mij, ik heb ze nog lang niet allemaal gehad 😉 Wanneer je in de buurt bent moet je zeker even langs gaan.

Je snapt, ik ben lekker los gegaan met het creëren van nieuwe outfits! De hele dag door heb ik kids mogen stylen en wat is het leuk om ze dan vervolgens mooi op de kiek te laten te zetten. Soms eerst een beetje verlegen, maar dan zie je ze opbloeien. Van klein tot groot en van schattig tot stoer. Wij kunnen niet wachten om de eerste foto’s van afgelopen zaterdag met jullie te delen. De blog met alle outfit foto’s komt ook snel online op Kindermodeblog. Dus stay tuned voor nog veel meer leuke kinderkleding combi’s en inspiratie!

Leff! kinderkleding heeft geen webshop, maar heb je wat leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 

Leff! kinderkleding heeft geen webshop, maar heb je wat leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 
Foto’s door Maru Alverez
Vissen stof : BB Fabrics
Tags: , ,

Plaats een reactie