SCOTTIE IN GAVE OVERALL STELLA MCCARTNEY


SCOTTIE IN GAVE OVERALL STELLA MCCARTNEY

Door Rosan:

Soms heb je van die momenten, dat je bijna een vreugdedansje kan doen omdat twee items uit twee verschillende shops leiden tot de ultieme outfit. Althans … ik heb van die momenten.

Terwijl mijn hoofd allang al in de lente zit heb ik me afgelopen weken toch nog een aantal keer laten verleiden om nog even een kijkje te nemen in de uitverkoop omdat ik op Instagram een post zag of ik een nieuwsbrief kreeg met de titel ‘allerlaatste kans”. Jep, die marketing werkt bij mij, want ondanks dat ik al eerder in diezelfde sale had gekeken, ergens heb je dan toch het gevoel van: wat nou als ik nog een pareltje tegen kom.

Zo kwam ik dus deze TE GEKKE overall van Stella McCartney tegen en precies nog in Scottie haar maat. Ik vind dit soort overalls echt te stoer staan bij die kleintjes en nu is mijn kleine Scottie ondanks haar lieve snoetje gewoon een echte rebel. Die kon ik niet laten liggen, hup in mijn mandje en afrekenen! Terwijl het pakje onderweg was bedacht ik me ineens dat ik niet lang daarvoor die onwijs leuke roze top met zwarte stippen had besteld… die was óók onderweg. En daar was dus dat vreugdedansje want ineens zag ik de outfit helemaal voor me. Lekker girly met roze en een turtleneck maar mega stoer met die zwarte overall. En om het voor mijn kleine ‘bad-ass’ af te stijlen, Dr. Martens eronder. En als dat moppie dan ook nog eens zo voor je poseert, tja dan ben je dubbel verkocht!

Je shopt de overall van Stella McCartney hier

Klik hier om de tuinbroek te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Scottie? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: ,

Plaats een reactie