10X HIPPE MEIDEN ITEMS VOOR HET VOORJAAR


10X HIPPE MEIDEN ITEMS VOOR HET VOORJAAR

Zal het dan toch? Is het moment nu ein-de-lijk daar? Breekt dit weekend de lente écht door en kunnen we al die leuke nieuwe collecties gaan dragen? Ik hoop het zo. Ik denk dat we allemaal wel wat vitamine D kunnen gebruiken. Goed. Terug naar de nieuwe collecties, want wat is er toch veel leuks. Lichte (pastel) kleuren, nieuwe printjes en dunnere materialen. Deze keer een combinatie van prachtige meer basic items, met een aantal echte eye-catchers en een ‘pop of color’. Welke 3 nummertjes zou jij met elkaar combineren? En ken jij deze verschillende kinderkleding merken al.

 

  1. Trui Phil + Phae
  2. T-shirt Phil + Phae
  3. Jurk Monkind Berlin
  4. T-shirt Monkind Berlin
  5. Rok Gro Company
  6. Legging Iglo + Indi
  7. Sweater Gro Company
  8. Sokken Iglo + Indi
  9. Rok Gro Company
  10. T-shirt Gro Company

Welk item is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Plaats een reactie