FAMKE’S STYLE: METALLIC VINGINO BOMBER


Hi!
Ik hou heel erg van longboarden. Vandaag ben ik eventjes gaan skaten (zo noem ik het eventjes). Het was weer zo leuk! Het was eventjes geleden dat ik had geskateboard, dus eerst ging het niet zo soepel. Maar na een kwartiertje ging het weer super goed. Ik hou van skaten en lekker buiten zijn dus dit was een geslaagd ritje!

Maar voor als ik wilt skaten moet ik natuurlijk wel een super stoere outfit hebben, én hij moet lekker zitten.

Daar had ik een hele goede outfit voor! Ik begin met de eyecatcher, de jas! Deze komt uit de teen collectie van Vingino. Deze is perfect voor het lente/zomer seizoen. Maar ik kon niet wachten om hem aan te doen dus doe ik deze gewoon binnen aan, haha! Nu de legging dat is er een van H&M, hij heeft een heel leuk retro printje wat ik heel tof vind! En natuurlijk mijn Dr.Martens.

GIVE AWAY:
Wil jij  graag een item uit de nieuwe Vingino teen collectie winnen? Volg mij dan op Instagram @styleoffam, en laat in een reactie onder deze blog weten welk item jij wilt winnen! (plak de URL van jouw favoriete item in de reactie onder deze blog) 
Ik hoop dat jullie meedoen!

Xx Salut! Famke

Klik hier om de jas te shoppen & de rest van de Vingino teen collectie te bekijken

Klik hier om de jas te shoppen & de rest van de Vingino teen collectie te bekijken

4 Reacties

Plaats een reactie