BLOG FAMKE: TOFFE SCHOENEN

BLOG FAMKE: DR. MARTENS SCHOENEN

Hi,

Vandaag heb ik weer een blog. Het heeft eventjes geduurd maar hier is hij dan!

Mijn outfit of the day:
Ik heb een mix & match outfit aan. Met drie verschillende printjes door elkaar. I love it! Het geeft een speels effect, maar net niet kinderachtig. Het kraagje vind ik echt heel mooi en classy. Die heb ik gecombineerd met een truitje en daaronder een stoere striped pants. Als schoenen mijn all time favourite: mijn Dr.Martens.

Dr.Martens zitten zò goddelijk lekker! Je kunt ze onder alles dragen. Bijvoorbeeld onder een cute jurkje. Maar ook onder een  stoere jeans. Ik heb ze nu al 2 jaar, en ze zitten nog steeds als gegoten.

Echt een aanrader als je opzoek bent naar nieuwe schoenen!

Inspired by: Lizzy vd Ligt!

Lizzy draagt alle printjes bij elkaar met alle kleuren van de regenboog maar tóch staat het perfect. Neem eens een kijkje op haar insta account, ik weet zeker dat je meteen inspiratie krijgt! @lizzyvdligt

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden! Plaats een reactie onder deze blog.

Salut, Famke

Je kunt de schoenen shoppen via deze link

Tags: , ,

Plaats een reactie