KINDERSCHOENEN BEURS MICAM MILAAN

KINDERSCHOENEN BEURS MICAM MILAAN

Ben jij gek op kinderschoenen? Dan moet je deze blog zéker even lezen! Kindermodeblog was afgelopen dagen namelijk op de grootste schoenen beurs van Europa. Als je ons op instagram volgt heb je vast al wat favorieten voorbij zien komen. –Klik hier – De Micam in Milaan is een toonaangevende schoenen beurs waar de grootste en bekendste schoenen merken de nieuwe collectie showen. En met groots, bedoelen we ook echt groots! Je snapt dat wij natuurlijk mega benieuwd waren naar de (Italiaanse) kinderschoenen merken, trends en nieuwe collecties! We hebben de tofste exemplaren voor jullie gespot op de beurs en kunnen niet wachten deze met jullie te delen.

Voordat je in het foto report duikt wil ik graag nog een paar kinderschoenen trends voor het volgende seizoen met je delen!

Glanzende materialen – We zien komende winter heel veel glanzende materialen. Van glitters, tot metallics en andere shiny stoffen. Opvallend, of subtiel als detail. Komend seizoen blijven de kinder schoenen niet onopgemerkt.

Hoge/opvallende zool – Yes, deze trend zien we dit seizoen al terug bij de volwassenen, maar trekt volgend seizoen ook door in de kinderschoenen. Een zool die net even iets dikker is dan normaal, of een toffe vorm (profiel) heeft. Heel cool!

Hiker boots – Zowel voor jongens als meisjes. Het oude vertrouwende hiker model, maar dan helemaal in een fashionable jasje. Toffe opvallende veters of kleuren combinaties. Een schoen die dus stevig om de voet zit, maar wel super stylish is.

Binnenkort meer over de nieuwe kinderschoenen trends voor komende winter. Nu vooral lekker veel foto’s kijken! Enjoy!

Laat je even weten welk paar kinderschoenen er voor jou uitspringt? Laat een comment achter onder deze blogpost.

Pantertjes bij Nens

Voor de boys! Primigi kinderschoenen

Stoer en net ff anders! Voor volwassenen zien we deze trend nu ook al.

Heel veel leuks gespot bij Romagnoli kinderschoenen. En deze zijn toch een perfecte combi tussen girly en stoer?

Voor de allerkleinsten, love it. #Romagnoli

Op de beurs was er een kunstenaar die kinderschoenen maakten van natuurlijke materialen.

Gespot bij Missouri!

Oke, misschien dat je nog even moet wennen. Maar dit model schoenen worden het dus helemaal! Deze van Missouri met gouden details zijn natuurlijk extra opvallend.

Veel, héél veel leuke babyschoenen gespot bij Falcotto. Dit merk richt zich heelmaal op de eerste stapjes van je kleinte. Kwaliteit staat voorop, maar de schoenen zelf zien er toch uit om op te eten?!

Links of recht?

Bij Naturino shop je volgend seizoen de leukste kinderschoenen voor je zoon of dochter. Van biker boots, tot sneakers en trainers.

Deze Tommy’s zullen lekker warm aan de voeten zitten.

Opvallende veters zijn het helemaal komend seizoen. In de collectie van Morelli hebben we deze hippe sneakers gespot.

Walkey is een kinderschoenen merk voor de allerkleinsten. En met deze stappers gaat je kleine fashionable de winter door.

Love. #Walkey shoes

Stars and glitters # Yomas

Hele veel toffe kinderschoenen gespot bij #Netos. Dit kinderschoenen merk wordt ook in NL verkocht, dus kies je favoriet maar vast uit!

Hoe tof zijn deze?!

Welk paar kinderschoenen is jouw favoriet?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Sanne K
    Posted 14 februari 2018 06:41 0Likes

    Zeker de pantertjes van Nens ?

  • door Cindy Sanders
    Posted 20 februari 2018 18:32 0Likes

    Oh wauw!! Heel tof allemaal! Ik vind de hippe gympen van Morelli heel gaaf!

Plaats een reactie