BOAZ IN INSECTEN SWEATER SISSY-BOY


BOAZ IN INSECTEN SWEATER SISSY-BOY

Een sweater is tegenwoordig een kledingstuk wat niet meer mag ontbreken in de kledingkast van jouw zoon (of dochter). Het is een kledingstuk wat lekker is voor elk seizoen. Je kunt ‘m gebruiken om in te relaxen maar je kunt een sweater ook zo combineren dat het eigenlijk weer casual chique is.

Boaz draagt een sweater uit de nieuwe kinderkleding collectie van Sissy-Boy. En de insecten print is dit seizoen (en ook komende winter) helemaal hot. Je ziet deze print steeds meer op blousejes, truien en broeken, you name it. Het is een hele nieuwe trend. En zeg eerlijk, prints doen het bij kids altijd goed. Door de rustige basiskleur is de sweater makkelijk te combineren met verschillende items. Boaz draagt onder zijn sweater nog een gestreept T-shirt wat er net onderuit piept. Dit zorgt voor dat extra kleur detail en een extra laagje is met dit koude weer zeker niet verkeerd. Mix & match eer blouse onder de sweater en je krijgt weer een hele andere look and feel. De wollen jas is van de Zara en valt heel soepel waardoor en ook goed in gerend en gespeeld kan worden.

Houdt jouw zoon ook van prints op zijn kleding? En is deze sweater ook iets voor hem? Leuk als je het in een reactie onder deze blogpost laat weten!

Je shopt de sweater hier bij Sissy Boy

Je shopt de sweater hier direct bij Sissy Boy

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie