BOAZ IN SWEATER KID+KIND


BOAZ IN SWEATER KID+KIND

Wat is het favoriete kledingstuk van jouw zoon? Welke items komen er bij jullie bijvoorbeeld echt niet in ( en dus niet aan;)) Of heb je nog de vrijheid dat je eigenlijk met alles thuis kunt komen wanneer je gaat shoppen? Benieuwd wat jullie ervaringen hierin zijn!

Vandaag deel ik graag de stoere outfit van Boaz met je. Een outfit perfect voor een schooldag of om lekker in te spelen met vriendjes. Prints doen het eigenlijk altijd goed bij kids en deze print op de sweater van Boaz is subtiel en toch ook opvallend. Snap je wat ik bedoel? De trui komt uit de collectie van het Amerikaanse kinderkleding merk Kid + Kind welke vol zit van de toffe prints en items. Zeker even kijken! Boaz draagt zijn sweater met een donkere destroyed jeans (altijd goed!)

Heb je trouwens al meegedaan met de win- actie via Instagram? Check hier wat je moet doen om kans te maken op een item uit de collectie van Kid + Kind

Klik hier om naar de webshop van Kid + Kind te gaan

Je shopt de sweater hier in de webshop van Kid+ Kind

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie