SPORTY VINTAGE OUTFIT SEM


Het combineren van verschillende materialen, prints, merken en stijlen. Mix & match er lekker op los! Sem draagt vandaag ook zo’n fijn mix & match outfit. Een sporty vintage look waarin hij heerlijk kan bewegen en spelen.

Zullen we beginnen met zijn gave ‘sport’ broek? Helemaal volgens de laatste trends en het zit ook nog eens super fijn. De blauwe kleur en de combinatie met de zwarte bies aan de zijkant geven de broek een sportieve touch. Sem draagt ‘m hier met een fijn gebreide streep trui van Scotch Shrunk en een tof print vest van het Spaanse kinderkleding merk Picnik Barcelona. Een casual outfit, maar combineer je de stoere broek bijvoorbeeld met een blouse, dan creëer je gelijk een hele andere stijl. Leuk toch, als je met een items écht verschillende kanten op kunt.

Is dit ook een outfit voor jouw zoon? En wat vind jij van de sporty vintage trend? Leuk als je onder deze blogpost een reactie achter laat!


Je shopt de broek hier & het vest hier (in de sale!)

Je shopt de broek hier & het vest hier (in de sale!)

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie