SEM IN NIEUWE COLLECTIE MOLO


SEM IN NIEUWE COLLECTIE MOLO

We hebben het al vaker gezegd, maar een sweater kan niet in de kledingkast van je zoon (of dochter) ontbreken. Of het nu winter of zomer is, sweaters komen altijd van pas en in huis het ultieme kledingstuk om lekker in te relaxen 😉 Hoeveel hebben jullie er thuis liggen?

Sem draagt een sweater uit de nieuwe kinderkleding collectie van Molo. De verschillende kleuren en prints van de sweater geven ‘m een stoere look. Fijn detail, de trui is echt superzacht! Sem draagt ‘m hier in combinatie met een blouse van Scotch Shrunk. Het kraagje en de mouw komen net boven en onder de sweater vandaan, wat de totale look net even dat beetje extra geeft. En het contrast van een stoere sweater en een ‘klassieke’ blouse is altijd goed! We stylen de outfit af met een streep legging en een paar witte Adidas sneakers.

Een stoere jongens outfit waarin Sem heerlijk kan spelen. Is dit ook een outfit voor jouw zoon? Leuk als je het in een reactie onder deze blog laat weten 🙂


Je shopt de sweater via deze link


Je shopt de sweater via deze link

Is deze outfit ook iets voor jouw zoon?

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie