NOAH IN KID+KIND & VINGINO

NOAH IN KID+KIND & VINGINO

Vandaag een stoere boys outfit vol met kleur en frisse tinten. Noah draagt een heerlijk sweatbroekje van het Amerikaanse kinderkleding merk Kid+Kind. Als je dit merk nog niet kent, zeker een aanrader om op je lijstje te zetten. Fijne stoffen, frisse kleuren en gave prints. Zeker in combinatie met een denim jack – deze met teddy kraag is ook nog eens lekker warm – zorg je dat de outfit een stoere touch krijgt.

Een fijne outfit waarin Noah lekker kan rennen en klauteren – hup, zo de auto in 😉 Dat kleding goed en comfortabel zit is toch wel het belangrijkste. Het rode streep T-shirt is van Scotch Shrunk en geeft de outfit nog net even dat beetje extra kleur. En je weet het, streepjes kun je nooit genoeg in de kledingkast hebben. Een paar stoere sneakers eronder en Noah is klaar om op pad te gaan!

Is dit ook een outfit die jouw zoontje zou kunnen dragen? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt het broekje hier & het spijkerjack hier

Je shopt het broekje hier & het spijkerjack hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie