DE EYE-CATCHER JAS VAN ISABEL!


DE EYE-CATCHER JAS VAN ISABEL!

Het is een echte trend deze winter en ook komend seizoen zullen we de faux fur imitatie jassen, teddy- en beren jassen nog veel gaan zien. Dit gave – en onwijs zachte – model van Isabel is ook zo’n topper die je wellicht al eens voorbij hebt zien komen op ons Instagram account.

Isabel draagt haar eye-cather jas – welke je op zachte winterdagen ook prima als buitenjas kunt dragen – op een stoere zwarte jeans met embroidery op de benen. De fluffy gympen (van Zara) geven de totale outfit een nog warmer gevoel en zeg eerlijk, ze zijn toch super gaaf?! Een outfit om echt helemaal in weg te kruipen 😉

Isabel stapt de grijze en grauwe wintermaand in iedergeval kleurrijk en opvallend door! Is dit ook een outfit voor jouw meisje? Pssst, je shopt de jas nu voor een prikkie in de sale!

Je shopt de jas hier in de sale

Klik hier om de jas direct te shoppen in de sale

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie