DE NIEUWE RUGTAS VAN FEM

DE NIEUWE RUGTAS VAN FEM

Door Sandra: 

Fem mag vanaf nu naar de basisschool. Een belangrijk moment voor haar maar ook zeker voor mij. Vind het best spannend! Ontzettend leuk voor haar dat ze naar school gaat en nieuwe vriendinnetjes kan maken en mag spelen, knutselen en nieuwe dingen leren.Heb ik straks beide kinderen op school en zit ik in een leeg huis, best een gek gevoel. Weer een nieuwe fase die aanbreekt en gewoon twee kleuters in huis!

Ik wilde voor Fem een leuke maar stevige rugtas uitzoeken voor school. Eentje die ze zelf ook mooi vind en fijn om te dragen.Ik kwam terecht bij de rugtassen van het merk Affenzahn. Dit merk is gericht op eco rugzakken voor kinderen, gemaakt van gerecyclede PETflessen. De rugzakken zijn ontzettend vrolijk en de collectie bestaat uit verschillende dieren. Fem was gelijk enthousiast en koos (uiteraard!) de Eenhoorn.

Fem wilde de rugtas dan ook direct dragen. Haar broodtrommel en drinkbekers moesten er ook onmiddellijk in. De tas heeft nog wat extra vakken. Zo zit er een vak aan de binnenkant van de tas en nog twee vakken aan de buitenkant. Ook onder de de klep zit er nog een vak. Ook erg leuk trouwens, je kan aan de tong trekken en dan komt er een label tevoorschijn. Handig om haar naam op te zetten. Wat vinden jullie van deze rugtas?

Houd het instagram account van Kindermodeblog goed in de gaten want er komt nog een gave win actie met Affenzahn aan!

Klik hier om de rugzak te shoppen

Klik hier om direct naar de website van Affenzahn te gaan

Is deze rugtas ook iets voor jouw dochter?

Tags: ,

Plaats een reactie