MILK&BISCUITS: NIEUWE BLOUSE MCKENZIE


MILK&BISCUITS: NIEUWE BLOUSE MCKENZIE

Door Rosan:

En weer is er een jaar voorbij en die kids die groeien maar door. Hoewel Scottie blijft in verhouding tot Mckenzie echt een kleine smurf. Ik heb een hele reeks schoenen in maat 22 van haar zus voor haar klaar staan, maar die voeten groeien maar niet! Afgelopen weekend had ik Mckenzie een feestelijk outfitje aangetrokken. Ze denkt zelf dat het een kerst outfit is omdat het rood is, maar eerlijk gezegd zou ik dit outfitje net zo goed op ‘normale’ dagen bij haar aan trekken (ok niet naar het kinderdagverblijf ;)). Het staat gewoon te leuk om alleen maar in de kast te hangen!
Dit dametje draagt het liefst alleen maar jurken en als ik dan voorstel om eens een broek te dragen dan moet ik zeker niet aankomen met een jeans, want dat is geen ‘zachte’ broek.  Maar rokjes komen op de tweede plaats dus toen ik deze toffe blouse van Milk&Biscuits zag wist ik gelijk hoe ik het wilde combineren.

Ik kende dit merk nog niet maar kwam er via Kindermodeblog mee in aanraking. Echt zo’n merk wat net even anders is. Klassieke items met een moderne twist. Daarom heb ik er ook een stoer leren rokje bij aangetrokken, want anders wordt het toch snel wat tuttig. Het liefst zou ik de blouse ook combineren met een stoere zwarte ripped jeans, maar daar kan ik voorlopig alleen maar van dromen. Wil jij een item uit de collectie van Milk & Biscuits winnen? Check hier wat je moet doen. 

Je shopt de blouse hier bij Milk&Biscuits in de SALE

Klik hier om de blouse direct bij Milk&Biscuits in de SALE te shoppen

Ken jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van deze gave blouse?

Wil jij kans maken op een item uit de collectie van Mlk & Biscuits? Check de post hieronder!

Tags: , , ,

Plaats een reactie