De feestdagen komen langzaam dichterbij. Voor velen – stiekem- toch wel de meest favoriete maand van het jaar. Want je kunt zo lekker uitpakken – letterlijk en figuurlijk – Ook wat betreft de outfits gaan we hier met de feestdagen toch net even een stapje verder. Een strikje hier en een glittertje daar, yup laat de gezelligheid maar beginnen.

Een mooie gelegenheid dus – lees: goed excuus ūüėČ – om de webshops af te struinen naar de leukste party outfit(s) voor je zoon of dochter. Ik bedoel, hoe leuk is het wanneer je¬†de kids¬†straks ziet glunderen aan het Kerstdiner in een¬†feestelijke Kerstoutfit of ziet proosten op het nieuwe jaar in dat flitsende setje? Je kunt het zo gek maken als je wilt. Ga jij all the way voor glitters en shiny stofjes? Of wordt het een combinatie van verschillende stijlen? Wat het ook wordt, er is volop keus. In de webshop van Kixx Online hebben ze het ons alvast extra gemakkelijk gemaakt en alle feestcollecties van de verschillende kinderkleding merken verzameld. Hoe easy wil je het hebben?

Van kant tot velvet – oh yes!- en van shiny¬†metallics tot de leukste accessoires om de outfit mee af te stylen. Ook voor jongens kunnen we dit seizoen helemaal los. Strikjes, bretels, gilets en ga zo maar door. Wij konden het natuurlijk niet laten om alvast even onze favorieten voor je bij elkaar te shoppen, maar geloof ons er is nog veel meer! Neem zeker even een kijkje in de webshop van Kixx Online en shop de feestoutfit nu alvast bij elkaar. Voor je het weet is het zover en het is natuurlijk wel zo fijn als jij zelf ook relaxt aan het feestgedruis kunt deelnemen ūüėČ

Ga jij dit jaar extra uitpakken? Of wordt het een fijne mix & match van nieuwe met ”oude” items? Leuk als je het ons laat weten. Let the holiday season begin!

Je kunt de feestcollecties bij Kixx Online hier shoppen

  1. T-shirt Geisha
  2. Gilet Name it
  3. Blouse Name it
  4. Jurk NoNo
  5. Rok Frank & Liberty
  6. Jurk Petit by Sofie Schnoor
  7. Rok Name It
  8. Broek Mayoral
  9. Blouse Tygo & Vito

Klik hier om de feestcollectie bij Kixx Online te shoppen

Heb jij de feestoutfit van je zoon en/of dochter al klaar liggen?

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie