TREND: SPORTY SWEATPANTS


Niets is zo heerlijk om te dragen als een sweatpants. Het zit lekker, vormt goed mee en zijn tegenwoordig zéker niet alleen meer voor in huis of op de sportschool. Integendeel! De sporty sweatpants broeken zijn hotter dan hot. Door het sportieve materiaal wat vaak over een subtiel glansje bezit is de sweatpants perfect te combineren binnen een dagelijkse outfit. Wat vind jij van deze modetrend? En welke van deze 10 hippe en sportieve sweatpants zou jij kiezen voor je zoon of dochter?

1. Scotch & Soda

2. Tumble ‘N Dry

3. Looxs

4. Indian Blue


5. Tumble N’ Dry

6. Scotch R’Belle 

7. America Today 

8. Tumble N’ Dry

9. Name It

10. By Bar

Welk nummertje kies jij voor je kids?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie