Zit jij al klaar in de start blokken? Vandaag is het Black Friday en vliegen de toffe acties en kortingen je om de oren! Ook in de gave webshop van BonBon on the Block is de sale vandaag losgebarsten en shop je vandaag tot 00:00 de mooiste kinderkleding merken met wel 25% korting! *geselecteerde items Je snapt dat wij het niet kunnen laten om alvast 10 van onze favorieten met je te delen maar geloof ons, er is nog veel – véél- meer leuks in de shop!  Welke nummertje belanden er zo direct bij jou in je winkelmandje? Wacht niet te lang want OP=OP!

*Gebruik bij het afrekenen de discountcode: BLACKFRIDAY

  1. T-shirt MarMar
  2. Sweater Fresh Dinosaurs
  3. Jurk Fresh Dinosaurs
  4. Sweater Mini Rodini
  5. Rok MarMar
  6. Laarzen En*fant
  7. Sweater Bob & Blossom
  8. Col Sjaal Little Indians
  9. Jurk MarMar
  10. Sweater Mini Rodini

Welke nummertjes ga jij vandaag met een fijne korting shoppen?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie