DÉ TRENDS DEZE WINTER: DE TEDDY COAT

Winterjassen trend 2017

De faux fur jas en de teddy jas zijn het helemaal dit seizoen! Zowel is dames- en kindermode is deze heerlijk zachte jas deze winter je beste vriend(in). Dé jas der jassen voor alle koukleumen onder ons. Waarom? Nou: Je kunt er letterlijk en figuurlijk helemaal in wegkruipen (love it). Het soepele materiaal valt zo lekker om je heen (hello comfort), de stof is heerlijk zacht en aaibaar en dan misschien wel het belangrijkste punt; hij houdt je dochter (of jezelf 😉 heerlijk warm.

Naast de meer gebruikelijke kleurtinten als beige, cognac, gebroken wit en niet te vergeten het welbekende panterprintje, zien we dit winterseizoen ook opvallende kleurtjes de revue passeren. De nieuwe roze teddy coat van Florelise is hier het perfecte voorbeeld van. Niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens lekker opvallend. Florelise draagt haar teddy (budget!) winterjas hier over een trendy maar comfortabel outfitje. De zilveren metallic legging is ook echt zo’n musthave die je eigenlijk gewoon in de kast moet hebben liggen dit najaar. Ook echt een tip voor de feestdagen trouwens! Floor draagt ‘m onder een stoere sweater van Retour. De witte blouse die er net een stukje onderuit piept geeft de outfit net net even wat meer ”body” (it’s all about layering, this season) En de stoere flower boots? Die zijn van de Zara. Trek net als Florelise nog een paar glitter sokken aan en je dochter is ready to go!

Wat vind jij van de outfit van Floor? Is dit ook een outfit voor jouw dochter? Tof als je het ons laat weten in een reactie!

Je shopt de jas hierde metallic legging hier

Je shopt de jas hier & de metallic legging hier

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie