10X DE LEUKSTE ITEMS VOOR JOUW DOCHTER


Een mix van hippe, sportieve en comfortabele items voor meisjes! De kinderkleding collectie van America Today – America Today Junior dus – heeft het allemaal! Hoeft het voor jouw dochter allemaal niet te zoet, maar mag het wel lekker stoer dan moet je deze collectie zeker even bekijken! Wij vinden de sterren items en het gave teddy bomerjack ook echte toppers! Voor welke outfit combi ga jij? En je dochter? Leuk als je het ons laat weten!

  1. Sweater America Today 
  2. Rok America Today
  3. Longsleeve America Today
  4. Pet  America Today
  5. Blouse America Today
  6. Sweater America Today
  7. T-shirt America Today
  8. Haarband America Today
  9. Jeans America Today
  10. Bomber America Today

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten op Facebook!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie