WINTER READY MET MAA SHOES

De klok is weer een uur terug gedraaid, de dagen worden steeds korter, dus de tijd van blauwe tenen op de fiets naar school is weer bijna daar. Brrr.. wij krijgen ‘t al koud als we er aan denken. Gelukkig betekent dat niet dat we straks met super warme maar niet zo fashionable bergschoenen op de fiets hoeven stappen. Er zijn ook genoeg super hippe winter schoenen waar je blauwe bibber tenen mee kunt voorkomen ;). Heb je bijvoorbeeld al eens rondgeneusd op de website van MAA Shoes? Van stylish bordeaux rode sneakers met ‘ponyhaar’ en tribal schoentjes met franjes of prints tot stoere high top trainers. Zo veel te gekke kinderschoenen, daar krijg je het toch spontaan warm van? Je betaalt misschien iets meer, maar dan heb je wel wat! Welke kinderschoenen van de collectie van MAA Shoes zou jij shoppen?

Je checkt de collectie van MAA Shoes hier

Je shopt MAA Shoes via deze link

Ken jij dit kinderschoenen merk al? En welk paar springt er voor jou tussen uit?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie