DE NIEUWE BERENJAS VAN PHILEINE!


Door Renske:

Phileine had vorige winter een berenjas, althans zo noemde zij ‘m. Het was een fluffy jas met capuchon en was haar allerlievelings. Halverwege de winter werd de jas eigenlijk wat te klein maar het kon haar niks schelen. Tot de lente heeft ze zich (letterlijk) in die berenjas gepropt. Ik vind een winterjas voor de kids altijd wel belangrijk. Ze hebben ‘m namelijk best wel een lange tijd (bijna) dagelijks aan dus hij moet warm zijn, ze moeten zich er lekker in kunnen bewegen en niet onbelangrijk, hij moet er mooi uitzien.

En dus ga ik altijd op tijd op zoek naar de perfecte jas voor alledrie zodat we als het koude weer echt begint er klaar voor zijn. Zo heb ik voor Phileine er in september al eentje gekocht denk ik. Een jas in hetzelfde model als haar berenjas, aan twee kanten draagbaar, fluffy, panter, warm, die jas had alles. Nou is Phileine nog steeds best klein voor haar leeftijd en zit ze ook echt net tussen 2 maten in dus als je een jas koopt voor de winter neem je dan de  grootste maat want dan kan ze er de winter mee door. Althans dat was een leuke gedachte maar de realiteit is dat ze een soort van zwemt in die jas omdat ie echt nog veel te groot is en met haar tempo van groeien weet ik eigenlijk niet of ze er deze winter nog in gaat passen. Dus het was of haar als mini michelinmannetje over straat laten gaan of toch op zoek te gaan naar een alternatief voor de eerste tijd in de hoop dat ze er het tweede deel van de winter in past. Je begrijpt dat ik het laatste gekozen heb 🙂 Bij Zara was mijn oog allang gevallen op deze teddyjas die ik voor het gemak weer omgedoopt heb tot berenjas.

En deze keus bleek een schot in de roos! Niet alleen vind ik ‘m qua model en materiaal perfect bij Phileine passen, hij is precies de goede maat en ze vond ‘m zelf meteen geweldig en dat is altijd mooi meegenomen bij meisjes van 3 met een behoorlijke eigen mening.

Dus bij deze presenteer ik jullie de berenjas 2.0 en dat ook nog eens voor een budget prijsje! Ik weet niet of de jas warm genoeg is voor in de vrieskou maar aangezien Phileine het altijd warm heeft kunnen wij er voorlopig mee vooruit. En mocht het echt snel winters weer gaan worden dan kan ze altijd nog als michelinmannetje de sneeuw door.

Je kunt de jas shoppen via deze link

Klik hier om de jas direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jas van Phileine?

Tags: , , ,

Plaats een reactie