Gro Company


Op de Kleine Fabriek voelde ik me sterk aangetrokken tot Scandinavische merken. Dit bevestigde maar weer eens wat ik al wist. Veel mooie en gave merken komen uit Scandinavië en ik ben blij dat ik weer een paar nieuwe merken heb leren kennen. Eén van die merken is Gro Company uit Denemarken. De collectie bestaat uit twee lijnen, Gro en Sprout by Gro. De maten lopen van o tot 2 voor baby’s, van 2 tot 10 voor jongens en van 2 tot 14 voor meisjes. Wat ik zo mooi vind aan Gro is het kleurgebruik en de minimalistische uitstraling. En ik hou gewoon van hartjes en sterretjes, altijd zo geweest! 
Zomercollectie gro 2012

Zomercollectie gro 2012
Zomercollectie gro 2012

GroGroGroGro company BABYGro 2010
Gro Company
Gro wordt nog niet in Nederland verkocht, maar daar zal binnenkort vast verandering in komen. Voor meer informatie én inspiratie (en verkooppunten buiten NL) kun je een kijkje nemen op de website van Gro Company Klik hier  
Binnenkort op Kindermodeblog.nl foto’s van de wintercollectie 2012!!

Wat vind jij van Gro???

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie