IN DE KINDERKLEDING KAST VAN BOBBI | AFLEVERING #20

Er staat weer een nieuwe aflevering van ”in de kast” online. Vandaag ga ik langs bij één van mijn volgers, Amber. Ze heeft een dochtertje Bobbi en een zoontje Kick! Ik ben benieuwd naar haar kledingsmaak, haar favoriete kindermode merken en we praten over het moederschap. En natuurlijk ga ik 3 leuke nieuwe outfits te maken! Ik ben heel benieuwd welke van de 3 nieuwe setjes jij het leukste vindt. Leuk als je het laat weten in een reactie onder de video of op Facebook! Kijk je mee?

Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat op Youtube zelf! En laat je me even weten welke outfit jij het allerleukst vindt? Ik ben benieuwd!!

En ben jij nou razend benieuwd waar alle kleding van is? Ik vertel het je in de video hieronder!

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Benieuwd naar de vorige aflevering? Bekijk ‘m hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie