DE TREND DEZE WINTER : RUCHES ÉN SPACE

Kindermodetrend ruches & ruffles
Ruches of ruffles, we kunnen er dit seizoen niet omheen! Verwerkt in kraagjes, all-over, heel subtiel als detail, groot of juist klein zoals hier bij de outfit van Madelief op de mouwtjes.

Klein detail, maar zó leuk!
Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar de ruffle zorgt voor een echt statement en geeft net even die twist aan een item waardoor deze extra speciaal wordt. Zo valt de ruffle op de fijn gebreide rib top van Madelief je in eerste instantie misschien helemaal niet op. Maar wanneer je ‘m gezien hebt kan je hem niet meer niet zien. Snap je wat ik bedoel? 😉 Nu wordt er wel eens gedacht dat ruches tuttig zijn, wat ik enigszins kan begrijpen, maar het is maar net hoe je het combineert. De gouden tip voor elke outfit.;)

De dunne trui is van Scotch R’Belle. De nieuwe collectie is écht de moeite waard om uit te checken want deze zit weer vol prachtige items. Je zou ze het liefst zo in je eigen kledingkast willen hangen. Jurkjes, toffe blouses en ik heb ook al weer een paar te gekke winterjassen gespot. En alles super te mix & matchen.

Nog zo’n andere kindermode trend die komend seizoen nog lekker even door gaat is de space trend. Glitters, metallics, sterren, raketten de hele mik mak komt voorbij! Madelief draagt haar ruffle top van Scotch R’belle hier met een zilveren metallic glitter rok van de Zara. De gekleurde streep ribbing maakt van de rok een echte eye-catcher. We stylen de boel af met een gaaf raket tasje die – zoals je waarschijnlijk wel begrijpt – ook bij Madelief helemaal in de smaak viel 😉

Wat vind jij van deze outfit?

Je kunt de top van Scotch R’belle hier shoppen

Via deze link kun je de top van Scotch R’belle direct shoppen bij Kixx online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie