JUUL IN COMFY JURK AMERICA TODAY


Door Frederique:

Het is alweer even geleden dat we de laatste nieuwe aankopen van de garderobe van Juul met jullie hebben gedeeld. Nu het vakantie is hebben we weer meer tijd. Ook meer tijd om (online) te shoppen dus. Ondanks dat voor ons de zomer nog moet beginnen (eind augustus op vakantie) kan ik niet wachten op de wintercollectie van 2017. Waarom weet ik niet maar een herst/winter garderobe vind ik vaak veel leuker dan die van de zomer. Er zijn meer mogelijkheden, andere kleuren en stoffen. Mooie winterjassen, grof gebreide shawls en mutsen, gave boots en hippe maillots. We moeten nog even geduld hebben maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we in de tussentijd niets kopen.

Juul draagt een casual jurkje van America Today. America Today staat bekend om een sportieve kleding met een knipoog naar de Amerikaanse college look. De jurk Dewi heeft een ronde hals, lange mouwen en een gemêleerde look. De steekzakken geven het geheel een comfy uitstraling. Nu draagt Juul het met een sneakertje van Superga maar de dress is ook leuk te combineren met wit overhemd, een dikke maillot en laarsjes. Een ideaal jurkje om de komende maanden te dragen. Wat vind jij ervan?

Je kunt de jurk hier shoppen bij America Today

Klik hier om de jurk direct bij America Today te shoppen

Is jouw dochter ook zo dol op jurkjes?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie