TIJNE IN TOFFE COMBI VAN WOLF & RITA + IGLO+INDI

Vandaag deel ik graag de outfit van Tijne met jullie! Een combi die je, wanneer je de items los van elkaar ziet, misschien niet 1,2,3 bij elkaar zou bedenken. En alleen al daarom word ik er heel blij van! Een combinatie van super girly en stoer en een kleurencombi die perfect bij elkaar past.

Tijne draagt een unisex blouse van het kinderkleding merk Wolf & Rita. De streep en het model voldoet helemaal aan de ”pyjama” trend van dit moment. Nu hoor ik je denken, pyjama trend? Jazeker! Heb je ‘m voor jezelf ook al in de kast hangen?  Tijne draagt de blouse met een echte girly pailletten rok van iglo+indi. Een zomerse look waarin Tijne heerlijk kan genieten van haar zomervakantie! Wat vind jij van deze combi?

Klik hier om de blouse bij Wolf & Rita te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Wolf & Rita te gaan

Wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie