SAAR IN NAME IT SPIJKERROKJE

Een rokje alleen voor meisje meisjes? No way! De rok is een musthave voor elke girl. Het is maar nét hoe je hem combineert. Vandaag deel ik graag de stoere mix & match style van Saar met jullie. Saar draagt een denim rokje van Name it met een toffe rits sluiting aan de voorkant!

Saar draagt haar denim rokje met een gaaf – eveneens denim – spijkerjasje met applicaties van America Today. Juist de verschillende denim wassingen maken het geheel spannend en levendig. Een kleurrijk sjaaltje om haar nek en een paar lekkere panter schoenen van Papatitos aan de voet en Saar is klaar voor een mooie zomerdag!

Wat vinden jullie van deze combi? Leuk als je het ons in een reactie op Facebook laat weten 🙂

Je kunt via deze link bij Name it shoppen

Klik hier om direct bij Name it te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Saar? Ook iets voor jouw dochter?

 

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie