10X VROLIJKE & ZOMERSE MEISJES MUSTHAVES

Het is vast geen geheim meer dat wij dol zijn op mix & match outfits. Hoewel je op het eerste oog bepaalde items misschien niet zo snel bij elkaar zou zoeken, kan de combinatie toch verrassend leuk zijn! Het is dus hoog tijd om de rebel uit te hangen, de moderegels te overtreden en te durven mixen en matchen met opvallende kleuren en prints. Deze 10 vrolijke items kunnen daarbij niet ontbreken en staan te springen om de kast van jouw meisje te veroveren. Welke nummertjes vind jij het leukst?

  1. Sweater Kid+Kind
  2. Tas Rockin’ Items
  3. T-shirt Picnik Barcelona
  4. T-shirt Tiny Cottons
  5. Sokken Braveling
  6. Jurkje Knast by Krutter
  7. Tuinbroekje Zara
  8. Schoenen Puma x Tiny Cottons
  9. Short Wolf & Rita
  10. Top Zara

Welk nummertje is jouw favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie