10X VROLIJKE MEISJES SHOPPING


Een sprankje roze in de kast maakt ieder meisje blij en zelfs wij volwassenen raken helemaal in onze nopjes van deze kleur. Dat roze dé trendkleur van dit seizoen is, is jullie vast niet ontgaan. Je roze items kun je makkelijk combineren met zwart-witte basics, maar ook rood gaat erg goed samen met een vleugje roze. Heb je deze kleur nog niet in huis gehaald? Dan mag je deze snoepjes als de wiedeweerga een warm welkom heten in de kast van je meisje. Welke van deze 10 items vind jij het leukst?

  1. T-shirt The Animal Observatory
  2. Sokken Buttercup
  3. T-shirt Mingo
  4. Haarband Sproet & Sprout
  5. Sweater Zara
  6. Legging Sproet & Sprout
  7. Broek Hugo Loves Tiki
  8. Rokje Stella McCartney Kids
  9. Tas Jeune Premier
  10. T-shirt Sproet & Sprout

Welke nummertjes vind jij het leukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie