ALTIJD OP TIJD MET DEZE COOLE KINDERHORLOGES

Het horloge, het klokje om de pols dat ons de tijd aangeeft en ons overal op tijd laat zijn. Waar het horloge voorheen vooral door volwassenen werd gedragen is het kinderhorloge tegenwoordig ook niet meer weg te denken. Want naast het feit dat het ons de tijd aangeeft wordt het horloge en zo óók het kinderhorloge vandaag de dag echt gezien als een extra accessoire en een toevoeging op je outfit.

Ook voor kinderen zijn er horloges in vele varianten, maten, kleuren en printjes. Van klassiek tot sportief en van digitaal tot analoog. En leren klok kijken op je eigen coole horloge is toch net even wat leuker én gemakkelijker 😉 En dacht je dat er voor kinderen niet veel te vinden is, dan heb je het mis. Verschillende (bekende) merken kinderhorloges als o.a Swatch, Coolwatch, Ice-Watch en Esprit  bieden een breed en gevarieerd aanbod. En wist je dat je ook horloges kunt shoppen met verschillende horloge bandjes? Zo kan je zoon of dochter lekker wisselen en het horloge elke dag afstemmen of zijn/haar outfit. Super hip en vooral voor de creatieve meiden een echte musthave!

Met de zomervakantie vol waterpret voor de deur is een waterdicht horloge misschien wel iets voor jouw kids? Deze horloges zijn geschikt om heerlijk mee het zwembad of de zee in te duiken, maar kunnen vaak ook net iets meer tegen een stootje. Ook voor het sporten en buitenspelen uitermate geschikt dus.

Met een goed en cool kinderhorloge komt je zoon of dochter nergens meer te laat en wordt klokkijken een feestje! Geen ”Mam, hoelaat is het’‘ en ” Hoelang nog…” meer naar je hoofd geslingerd krijgen is voor jou als moeder ook wel eens fijn. Even een momentje rust, al is het maar voor 5 minuten 😉 Je wilt immers niet te laat komen op de sportclub van je zoon of de balletles van je dochter.

Plaats een reactie