DENDERZ | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Zaterdag 15 april was Kindermodeblog on Tour bij Denderz in Groningen! Een hele fijne plek om te shoppen én heerlijk te genieten van een lekker lunch of kop koffie! – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s –

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij Denderz in Groningen bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Denderz én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd

Je kunt via deze link shoppen bij Denderz

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ DENDERZ IN GRONINGEN? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct bij denderz te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ DENDERZ IS GEWORDEN

Plaats een reactie