NYNSTYLES | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAARS


Vrijdag 31 maart en Zaterdag 1 april was Kindermodeblog On Tour Bij Nynstyles in Dokkum en Leeuwarden! Een hele gave kinderwinkel met een waanzinnig merken pakket waar je helemaal los kunt gaan. – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s –

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij Nynstyles in Dokkum en Leeuwarden bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Nynstyles én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd 

Klik hier om direct naar de website van Nynstyles te gaan

WIE ZIJN DE WINKELWINNAARs VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ NYNSTYLES IN DOKKUM EN LEEUWARDEN? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct naar de website van Nynstyles te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAARS BIJ NYNSTYLES ZIJN GEWORDEN

Tags: , ,

Plaats een reactie