TWINNING | DE ZOMERJURKJES VAN MCKENZIE EN SCOTTIE
Door Rosan:

Een zonnige dag! Ik zag al veel berichten voorbij komen van mensen die richting strand gingen de afgelopen dagen. Heerlijk idee maar gaat meestal ook gepaard met een halve volksverhuizing aan spullen, en dan dat zand… o-v-e-r-a-l … en dan bedoel ik dus niet alleen op het strand zelf. Dus wij deden het weekend gewoon heel fijn even helemaal niets. Thuis in de tuin, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik (en zand-loos!) We besloten wel even met z’n vieren naar de supermarkt te wandelen. En nu had ik de meiden natuurlijk gewoon in hun zondagse huispak mee kunnen nemen…. maar toch maar niet.

Want ik had deze TE leuke jurkjes van iglo+indi nog liggen, dus die konden mooi even getoond worden aan de buitenwereld. Ik doe het niet vaak, maar ze zijn zo cute samen als hetzelfde aan hebben. Twinning is winning!! Enige ‘nadeel’ als de meiden er zo leuk uitzien, dat ik mezelf ook wel een beetje moet fatsoeneren anders ziet het er natuurlijk niet uit 😉 Ken jij iglo+indi al?

Wat vind jij van de twinning jurkjes van Mckenzie en Scottie?
Tags:

Plaats een reactie