TIP! STOERE JONGENSARMBANDEN


Als je een dochter hebt herken je haar liefde voor armbandjes vast wel. Ze heeft waarschijnlijk een hele collectie vol roze bandjes met glitters, bloemetjes en vlinders die ze het liefst nooit meer af wilt doen. Maar wie denkt dat armbanden alleen voor meisjes zijn heeft het mis, want ook voor jongens zijn een heleboel stoere armbanden te scoren!

Een jongensarmband maakt de outfit van je zoon helemaal af en is dus een niet te missen onderdeel van de garderobe. Naast dat het lekker fashionable is, kan een armband ook emotionele waarde hebben. Een armband van goede kwaliteit kan namelijk generaties lang meegaan. Bij Trendhim vind je armbanden voor jongens geïnspireerd op de laatste trends. Het is een grote collectie waar je werkelijk alles kunt krijgen. Een leren bandje, kralen of een gevlochten model: hier is voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een armband met ingebouwd kompas? Hoe cool is dat?! De armbanden zijn gemaakt van natuurlijke materialen als hout, katoen en kokos, maar de overgrote meerderheid van de bandjes zijn gemaakt van 100% echt leer. Een goede kwaliteit is dus gegarandeerd. Naast de verschillende soorten bandjes, zijn er ook verschillende sluitingen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een gebonden sluiting door middel van twee touwtjes, een druksluiting of een magneet. De armbanden zijn verstelbaar of hebben een elastiek waardoor het om iedere arm past. Maar ook voor je man kun je hier helemaal los en kunnen vader en zoon al twinnend door het leven. Hoe leuk 🙂 De armbanden zijn eenvoudig, maar hebben mooie details en matchen bij iedere outfit.

Met welke van deze 3 armbanden zou jij onderstaande outfit combineren? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Tip: Wanneer je een armband voor je zoon shopt kun je het beste kiezen voor een armband met de categorie S. Deze sluit mooi aan om de smalle pols 🙂

Je kunt via deze link bij Trendhim shoppen

Klik hier om direct naar Trendhim te gaan

Wat vind jij van deze jongensarmbanden?

Tags: ,

Plaats een reactie