VAKANTIEBLOG | 5 MUSTHAVES VOOR IN DE VAKANTIEKOFFER


Ik ga op vakantie en ik neem mee… De zomervakantie staat bijna voor de deur. Heb jij ook zo’n zin om er even tussen uit te knijpen en optimaal te genieten op een zonnig vakantieoord? Dag werkstress, afspraken en to-do-lijstjes en hallo palmbomen, hagelwitte stranden en cocktails. Yes! Wij helpen je graag een handje met je laatste vakantievoorbereidingen (oftewel: de koffers inpakken) en hebben daarom 5 musthaves op een rijtje gezet die zeker een plekje verdienen in jouw vakantiekoffer!

1. Zwemkleding
Een bikini, badpak of zwembroek hoort natuurlijk met stipt op nummer 1 in de koffer. In de supergave zwemkleding van Beach & Bandits loopt je kind fashionable over het strand én is hij of zij beschermt tegen de UV-stralen van de zon. Je kunt je kids dus met een gerust hart laten spelen in de zon of een lekkere duik laten nemen in de zee.

2. Beach socks
Zeg maar vaarwel tegen de ouderwetse waterschoentjes; beach socks zijn de nieuwe variant hierop en zijn hotter dan hot. Naast de UV-werende zwemkleding kunnen sokken met UV-bescherming natuurlijk niet ontbreken. Deze beach socks van Duukies zijn dé oplossing tegen het loeihete zand, de scherpe stenen en schelpen en natuurlijk de felle zonnestralen.

3. Sunnies
Een zonnebril hoort een ereplaats te krijgen in je koffer: we gebruiken ‘m natuurlijk tegen de zon, maar ook om lekker achter weg te schuilen en om stiekem alles om je heen in de gaten te houden 😉 Wij hebben alvast 10 hippe zonnebrillen voor jongens en meisjes voor je bij elkaar geshopt, bekijk ze hier

4. Zomerschoenen
Een paar zomerschoenen waarmee je lekker over de boulevard kunt struinen mogen niet ontbreken. In de zomer willen we natuurlijk een luchtig schoentje waarin onze voeten niet wegsmelten. De hippe sandalen van Maison Mangostan mogen daarom shinen aan de voet van je dochter. Deze eye-catcher mag zo, hóp, in de vakantiekoffer. Maar pas op: want deze schoenen wil je dochter nooit meer uit doen.

5. Let’s float around!
Met deze opblaasbare vriendjes hebben je kids eindeloos lang waterpret. Tegenwoordig zijn er hele gave zwembanden en luchtbedden verkrijgbaar, zoals een opblaasbare stroopwafel, ananas of donut. Maar deze roze flamingo van Intex is toch wel onze favoriet om lekker op te dobberen in het zwembad.

Welke musthaves neem jij mee in je vakantiekoffer?

Tags: , ,

Plaats een reactie