VAKANTIEBLOG | DUUKIES BEACHSOCKS GESPOT

We moeten nog héél even geduld hebben, maar voor je ‘t weet staat de zomervakantie voor de deur! Heerlijk. Sta jij ook te trappelen om de koffers te pakken en met het eerste het beste vliegtuig naar een zonnig vakantieoord af te reizen? Eén ding wat dan zeker niet mag ontbreken zijn de beachsocks van Duukies, een echte must voor in de vakantiekoffer deze zomer! Zeg maar vaarwel tegen die ouderwetse waterschoentjes!

De UV-werende zwemkleding hebben we allemaal voorbij zien komen, maar wist je dat er ook sokken met UV-bescherming zijn? Het is dé oplossing tegen het loeihete zand, de scherpe stenen en schelpen en natuurlijk de felle zonnestralen. Deze UV-werende sokken zijn gemaakt van nylon en neopreen, waardoor ze snel drogen en lekker comfortabel zitten. In deze beachsocks kun je je kind met een gerust hart een duik laten nemen in de zee en laten spelen op het strand.

Een geschenk uit de hemel als je het mij vraagt, want niets vervelender dan verbrande voetjes of schaafwondjes. De beachsocks zijn verkrijgbaar in verschillende designs met opvallende kleurtjes en prints. Zo zien we ook onze all-time favorite panterprint voorbij komen, maar je kunt ook kiezen voor zomerse prints als watermeloenen en flamingo’s voor aan de voet van je zoon of dochter. De sokken nemen maar een fractie van je koffer in beslag, dus je kunt ze er zo, hóp, nog even in gooien.

Wat ons betreft zijn deze beachsocks echt een must have voor deze zomer en mag je deze sokken verwelkomen in de kast van je kind. O ja, bij aankoop van een paar beachsocks krijg je een bandje waar je de naam van je kind en jouw telefoonnummer op kunt schrijven. Safety first! 

Je kunt via deze link de Duukies beachsocks shoppen

Klik hier om direct naar Duukies beachsocks te gaan

Wat vind jij van de Duukies beachsocks? Neem jij ze ook mee in jouw koffer deze zomer?

Tags: ,

Plaats een reactie