NAME IT | HET NIEUWE SHIRTJE VAN MEX


Door: Joliek

Mijn twee weken vakantie zitten er op. Het was heerlijk, maar helaas viel het weer een beetje tegen. De laatste week van de vakantie was een drukke week. Onze tuin werd vier dagen verbouwd en woensdag hadden we een onverwachts bezoekje aan de neuroloog. Mex deed dinsdag gek met zijn ogen, dus zijn we even ter controle langs gegaan. Zij dacht gelukkig niet aan een epileptische aanval, maar we zijn wel doorgestuurd naar de oogarts. Hopelijk komt de brief met de afspraak snel binnen en kunnen we snel terecht.

Na twee weken niet al te best weer, werden we afgelopen zaterdag gelukkig getrakteerd op beter weer. Een goede reden om Mex een nieuw zomeroutfitje aan te trekken. Mex zit op dit moment weer een beetje tussen twee maten in. Maat 68 past nog, maar wordt aan de kleine kant en maat 74 is nog een klein beetje te groot.

In de vakantie was er uiteraard wel even tijd om te winkelen en dit deed ik op “De Fred” in Den Haag. Daar zit een leuke kinderkleding winkel, Release kids store, waar ik altijd even naar binnen loop als ik in de buurt ben. Ze verkopen onder andere kleding van het merk Name it en in hun collectie zit er altijd wel wat leuks tussen voor ons. Het fijne aan dit merk vind ik de goede kwaliteit van de kleding en de redelijke prijzen. Dit keer kwam ik thuis met een zomers shirtje en een bijpassend broekje. Op de foto heb ik de outfit gecombineerd met zijn spijkerjasje van de Zeeman. Nu maar hopen dat het binnenkort zo warm wordt dat het spijkerjasje lekker uit kan blijven.

Je kunt het T-shirt hier shoppen bij Name it

Shop hier direct het shirtje van Mex

Wat vind jij het van shirtje van Mex?

Tags: , ,

Plaats een reactie