NAME IT | HET NIEUWE SKIPAK VAN MEX


Door Joliek:

Ik ben pas weer vijf weken aan het werk en ik heb alweer vakantie. Het voordeel van in het onderwijs werken zijn de vele vakanties, maar het nadeel is je moet ook altijd in het hoogseizoen weg. Nou is dat voor mensen met kinderen die naar school gaan ook het geval, dus ik zal er zeker niet over klagen. Maar het betekent wel dat wij (samen met half Nederland) op skivakantie zijn. Een heerlijk weekje genieten van de sneeuw, (hopelijk) zon en natuurlijk niet te vergeten de eerste vakantie met Mex!

We zijn wel al eerder drie nachten weggeweest en toen merkte ik al hoe moeilijk het is om te beslissen wat je allemaal meeneemt. Als ik op vakantie ga, ligt altijd mijn hele kledingkast klaar om ingepakt te worden en kom ik er bij het inpakken altijd achter dat er heel veel thuis moet blijven. Nu ik een kind heb, wordt het er niet makkelijker op. Ik moet nu voor twee personen nadenken en voor twee personen niet teveel meenemen.

Maar wat pak je dan in voor zo’n kleintje. Genoeg warme kleding, maar ik wil het ook weer niet overdrijven. Wat warme rompers, warme eendelige pakken, mutsjes en natuurlijk een skipak. Die warme pakken had ik al in huis, want die heeft hij de afgelopen tijd ook in Nederland gedragen als we langere tijd naar buiten gingen. Zo shopte ik bij de Zeeman voor een tientje een heerlijk warm, schattig berenpak. Het nadeel van het pak; hij is niet waterdicht. Dit zelfde probleem heb ik met de andere pakken en ik vind eigenlijk dat je niet op skivakantie kan zonder waterdicht skipak. Oké, hij hoeft niet de berg af en spelen in de sneeuw is hij ook nog een beetje te jong voor. Het enige wat hij hoeft te doen is liggen in de wagen wanneer hij lekker mee naar buiten wordt genomen, maar dan wel in een comfortabel skipak van Name It. Het skipak is lekker warm en staat hem ook best schattig. Een mooie bijkomstigheid, het skipak is helemaal niet duur en dat is toch wel lekker voor een item waarvan je zeker weet dat hij het maar één vakantie aan kan… Een aanrader dus voor iedereen die nog een skivakantie in het vooruitzicht heeft!

Tags: ,

Plaats een reactie