MUST SEE | SPARKLE26 ISSUE #3

Morgen is het alweer zover! Dan is het weer de 26e! De 26e van de maand is dé dag dat de nieuwe editorial van Sparkle26 online komt: onze andere internationale kidsfashion website. Nog één nachtje slapen dus, tot je de nieuwe editorial van Sparkle26 kunt bewonderen! Ik ga nog niet teveel verklappen, maar via Instagram van Sparkle26 kun je alvast een idee krijgen waar het mee te maken heeft….!

Heb jij nou een hele drukke maand gehad en de laatste issue van Sparkle26 helemaal gemist? Vandaag is de laatste dag dat deze editorial online staat, dus bekijk ‘m snel nu het nog kan. Het issue staat helemaal in het teken van teamwork en je doelen bereiken en er worden allerlei sportieve items gebruikt. Bij het zien van de foto’s krijg je zelf haast zin om te gaan sporten 😉

Dus: haasje repje naar Sparkle26 nu het nog kan! Ik zou het superleuk vinden als je even in een reactie achterlaat wat je van de editorial vindt. Wat zijn jouw goals voor de komende tijd?

Je kunt issue #3 van Sparkle26 via deze link bekijken

Klik hier om direct naar Sparkle26 te gaan

Wat vind jij van issue #3 van Sparkle26?

Tags: ,

Plaats een reactie